enver

Kuriozitete

Kjo është pistoleta me të cilën Xhevdet Mustafa donte të vriste Enver Hoxhën. Foto

Një grup shqiptarësh të diasporës, me në krye Xhevdet Mustafën zbarkuan në bregdetin e Divjakës duke u nisur për në

Lexo
Aktualitet

Nga Kolec P Traboni: SI E PSE NUK U BËRA KURRË KOMUNIST – megjithë këmbënguljen e Niko Kolekës, dajës së kryeministrit të sotëm

Më thonë shpesh se qenkam produkt i kohës së lavdishme të Enver satanit. Më gjykojnë me mëndet e veta që

Lexo
Kategoria

21 shkurt 1991. Si i shpëtoi bllokmenët Neritan Ceka, devijoi rrugën e protestuesve

Skenari i Rumanisë me vrasjen e Çausheskut si version i mundshëm në 91 dhe roli i PD-së për të ndalur

Lexo