E premte, 22 Shtator, 2023
 

Analize

Një Brez një Rrugë, dikur Rruga e Mëndafshit, sot një platformë bashkëpunimi për botën

Artur Nura Pak histori… Kur Dinastia kineze Han mirëpriti tregtinë me Perëndimin që rreth 2000 vjet më parë, oborrtarët e saj nuk mund ta imagjinonin se ishin duke krijuar themelet e njërit prej sistemeve më të vjetra, më të mëdha dhe më jetëgjata të tregtisë në botë. CFP Në fakt, gjatë gjithë ekzistencës mijëra vjeçare, […]

Eros

Sa ndikon por*nografia tek adoleshentët?

Pornografia ka potencialin të ndikojë në adoleshentë në shumë mënyra të ndryshme, dhe këto ndikime mund të variojnë nga një person tek tjetri. Disa nga ndikimet më të zakonshme të pornografia te adoleshentët janë:   Ndikimi mbi këndvështrimin e trupit: Adoleshentët që shohin pornografi mund të përballen me presionin për të përputhur me standardet e […]

e-Albania

CREDINS BANK

Solar Energy Solutions

Mena Construction Sh.p.k

Autoservis Filipi -Mena Group

SONDAZH

A shikoni nje bashkim te PD?!

Loading ... Loading ...

 

Lajmi i fundit

prev next