Dhimbja gjatë marrëdhënies seksuale

Sa i zakonshëm është seksi i dhimbshëm? Dhimbja gjatë marrëdhënies seksuale është shumë e zakonshme — gati 3 në 4 gra përjetojnë dhimbje gjatë marrëdhënieve seksuale të paktën një herë gjatë jetës së tyre. Për disa gra dhimbja është vetëm një problem i përkohshëm; për të tjerat, është një problem afatgjatë. Çfarë shkakton dhimbje gjatë […]

Vazhdo të lexosh

Sadizmi ose dhuna në s*ks çfarë është, kush e krijoi si term?

Donatien Alphonse François, Marquis de Sade (1740 – 1814),  ishte një nga shkrimtarët më të suksesshëm të kohës së tij. E megjithatë, e kaloi pjesën më të madhe të jetës pas hekurave të burgut. Romanet e tij frymëzuan termin “sadist” – ”një person që sjell kënaqësi, veçanërisht kënaqësi seksuale, nga shkaktimi i dhimbjes ose poshtërimit të […]

Vazhdo të lexosh

Më seksi se kurrë, e fejuara e futbollistit anglez “ndez” tifozët e Romës

E fejuara e anglezit Meitlind-Najëls, Katia, është bukuroshja që ka arritur menjëherë t’i rrëmbejë zemrat me fotot e saj “hot” në rrjetet sociale.   Bukuroshja gjithmonë shfaqet me foto provokuese dhe të nxehta. Me anë të kësaj, ajo ka marrë një vëmendje të madhe në Romë, që në kohët kur flitej për transferimin e anglezit […]

Vazhdo të lexosh