Lajçak: Dy vende të Ballkanit në prag shpërbërje, tre në krizë të thellë

“Bashkimi Evropian po bëhet një bashkëbisedues gjithnjë e më pak serioz në çështjet e zgjerimit, duke braktisur Ballkanin Perëndimor dhe si rezultat, dy shtete janë në prag të shpërndarjes dhe tre të tjerë janë në krizë të thellë”. Deklarata bëhet nga ministri i Jashtëm i Sllovakisë, Miroslav Lajçak, pas takimit të ministrave të Jashtëm të […]

Vazhdo të lexosh