Reshjet përmbysin Durrësin e Dakos

Shiu që ka përfshirë në këto momente qytetin bregdetar të Durrësit ka krijuar vështirësi qarkullimi në rrugët kryesore dhe dytësore. Rrugët pranë Bashkisë janë të mbuluara nga shiu, ndërkohë që si pasojë ka probleme me lëvizjen e automjeteve. Moti i keq me shtrëngata shiu ka sjellë dhe vonesa në ankorimin e trageteve në portin e […]

Vazhdo të lexosh

PD dhe LSI bashkojë votat kundër Dakos në Durrës

Këshilltarët e LSI-së bashkuan votat me ata të PD-së në mbledhjen e Këshillit Bashkiak të Durrësit. Ata hodhën poshtë kërkesën e Ujësjellës Kanalizimeve të këtij qyteti për rritjen e çmimit të ujit të pijshëm me 20%. Kjo kërkesë u konsiderua e tepërt për xhepat e konsumatorëve, ndërkohë që qyteti dhe fshatrat përballen me një situatë […]

Vazhdo të lexosh

Gjykata e shkallës së parë në Durrës ka marë vendim të pezullojë punimet e Dako-s

Gjykata e shkallës së parë në Durrës ka marë vendim të pezullojë punimet me vlerën 5.4 milionë Euro të kryebashkiakut të këtij qyteti i cili po ndërton një objekt të quajtur Veliera, ngjitur me toren veneciane në qendër të Durrësit. Vendimi aktual vjen pas kërkesës së prokurorisë për të ndërprerë krejtësisht punimet. Më parë në bazë […]

Vazhdo të lexosh