Veliera e Vangjush Dakos betonizohet nga firma e vëllait të tij/ Dokumenti

Kur mbron Velierën, Vangjush Dako mbron biznesin e tij, mbron paratë e veta. Jo më kot, kur flet për projektin, kryebashkiaku i ngjan tregtarit, të kapur nga ethet e shitjes së mallit, reklamimit, nxitimit për ta shitur dhe për të marrë paratë, sa më parë. Nuk janë pak para. Vlera e projektit kap 6 milion […]

Continue Reading