Vangjush Dako nuk pyet për gjykatë. Vazhdon punimet në shesh

Vangjush Dako, edhe pas vendimit te Gjykates Administrative te Shkalles se Pare Durres, qe i kerkon Bashkise Durres te pezulloje punimet tek e gjithe pjesa e siperme e rruges, tek “Torra Veneciane”, ai vazhdon te punoje. Sot jane pare serish punonjes te firmes teksa punonin dhe jane fotografuar dhe filmuar nga pjestare te shoqerise civile.

Continue Reading