Fatbardh Kadilli/ Qasja e re me një listë ku qytetarët janë në vend të parë, vetvetiu çon në ‘sakrifikimin’e politikanëve. Politika nuk është funksion..

Fatbardh Kadilli, sekretar për burimet njerëzore në PD mbeti jashtë listave të 25 qershorit, por ai ka mbetur i mirëkuptuar me kreun Lulzim Basha dhe aspak i keqardhur. Sipas tij, qasja e re me një listë ku qytetarët janë në vend të parë, vetvetiu çon në “sakrifikimin” e politikanëve, ndryshe nuk do të ishte e […]

Vazhdo të lexosh

Ja emrat që mbetën jashtë liste nga PD

Këta janë disa nga emrat që Partisë  kanë mbetur jashtë listës së kandidatëve për deputetë në zgjedhjet e 25 qershorit. Lexoni më poshtë listën e dorëzuara në KQZ. Jozefina Topalli Majlinda Bregu Eduard Selami Ridvan Bode Astrit Patozi Arben Imami Keltis Kruja Enno Bozdo Asllan Dogjani Kastriot Islami Myqerem Tafaj Bedri Hoxha Roland Keta Igli […]

Vazhdo të lexosh