Skandal/ Çmimet e produkteve nëpër burgje dyfish më shtrenjtë se jashtë tyre.

“Fiks Fare” bëri një vëzhgim në Institucionet e Ekzekutimit të Veprave Penale, duke parë sesi të burgosurit e kalojnë kohën e lirë dhe vështirësitë e shumta të tyre, që nga mungesa e ujit dhe deri te çmimet e vendosura në këto institucione, të cilat janë tejet të larta, pavarësisht se njësitë tregtare përzgjidhen me tenderim. […]

Continue Reading

Çmimet e karburanteve do të rriten deri në 8 lekë për litër

Çmimet e karburanteve do të rriten deri në 8 lekë për litër, në rast se Qeveria do të rivendosë tarifën e riliçensimit. Parlajmërimi bëhet nga Luigj Aliaj, kreu i Shoqatës së Shoqërive Hidrokarbure në rubrikën “Para e pasuri” të gazetares Aurora Sulçe. Aliaj deklaron se çdo kosto shtesë që qeveria do të vendosë për operatorët, […]

Continue Reading