Tmerr. Fiks Fare: Ja si lyhen me bojë domatet dhe i futet stimulant shalqirit

Fiks Fare zbuloi se fermerët përdorin stimulantë dhe hormone në rritjen dhe pjekjen e fruta-perimeve. Në një vëzhgim në Lushnje dhe Berat, “hambarin” e fruta-perimeve në Shqipëri, gazetarët e Fiksit zbuluan se dora e parë e domateve ishte me hormone, madje fermerët vijonin t’i lyenin për skuqje nga jashtë. Ndërkohë, bima e shalqirit shartohet me […]

Vazhdo të lexosh

Nga Klodian Tomorri/ Ky është terrorizëm

Ajo qe ndodh ne fushat bujqesore te Shqiperise eshte terrorizem i mirefillte. As me shume e as me pak, krim kunder njerezimit. Fiks Fare vertetoi dje se si te gjitha produktet bujqesore, pa perjashtim, modifikohen dhe manipulohen me hormone ne sasi te pakontrolluara. Rezultati? Ne dekaden e fundit vdekjet e parakohshme nga semundjet kardiovaskulare jane […]

Vazhdo të lexosh

Ja si futet nafta në Shqipëri dhe Kosovë.

Gazetarët e “Fiksit”, në bashkëpunim me kolegët e televizionit “Rrokum TV” në Kosovë, verifikuan këto certifikata në Entin italian të Akreditimit, ku rezultoi se “Intertek”-u nuk është i akredituar për analizat e cilësisë së naftës dhe gazit. Gazetarët zbuluan një certifikatë të lëshuar nga trupa e Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë e Kosovës, e cila […]

Vazhdo të lexosh