SPRINT NEWS ALBANIA

ylli

Aktualitet

Fahri Balliu” firmos” vetting-un e Ramës dhe Veliaj-t. Video

Propaganda e qeverisë për t’iu përgjigjur protestës së opozitës me ngritjen e çadrave ku njerëzit votojnë për mospengimin e vettingut

Lexo