Ministrat dhe zyrtarët e lartë, tani do mbrohen me armë moderne dhe supermasa sigurie

Mes 429 vendimeve dhe projektligjeve që ka vendosur që të përpilojë qeveria gjatë vitit 2018, është planifikuar edhe miratimi i një projektligji dhe 8 projektvendimeve, që synojnë rritjen maksimale të masave të sigurisë për personalitetet e larta shtetërore. Por përveç atyre që sipas ligjit gëzojnë mbrojtje deri më tani, parashikohet që të zgjerohet lista me […]

Vazhdo të lexosh

Basha në Uashington, darkë me Presidentin Trump

Breitbart News, media më e afërt me presidentin Trump,  shkruan në një eksklzuive se lideri i opozitës shqiptare, Lulzim Basha, ka qenë të hënën në mbrëmje pjesëmarrës në një darkë të Komitetit Kombëtar Republikan të Kongresit, bashkë me presidentin Trump. Ky i fundit ka mbajtur fjalimin kryesor. Breitbart  jep edhe emrat e politikanëve të tjerë […]

Vazhdo të lexosh

PS shkarkon 100 zyrtarë të LSI

Ilir Beqaj si ish Ministër i Shëndetësisë ka lëshuar  një urdhër shkarkimi për rreth 100 nëpunës dhe zyrtarë të Ministrisë së Shëndetësi. Personeli prej gati 100 zyrtarësh ishte i punësuar në Drejtorinë Rajonale dhe Spitalet e Qarkut të Durrësit. Burime të Lajme.al thanë se pothuaj të gjithë punonjësit që kanë marrë urdhrin e largimit rezultojnë […]

Vazhdo të lexosh