Nga Artur Roshi/ Opozitarizmi si proces

Protesta e opozitës është objekti politik rreth së cilës është orientuar debati i opinionit publik këto dy ditë. Ka dy këndvështrime njëri është pjesëmarrja dhe tjetri është arritja e qëllimit të saj. Opinionet afër qeverisë mundohen ta paraqesin si një gjë mekanike , si pjesëmarrjen ,si qëllimin e protestës. Pjesëmarrjen e shohin si numur në […]

Vazhdo të lexosh

Biba-t vendosin të ngrejnë KZAZ-të pa opozitën për zgjedhjet

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve merr vendim për të plotësuar vendet vakante të anëtarëve dhe sekretarëve të KZAZ-ve të cilat i përkisnin Partisë Demokratike dhe Partisë Republikane, por këto të fundit nuk kanë sjellë propozimet pavarësisht se KQZ i ka pritur dhe në tejkalim të afateve. Në një prononcim për median zëdhënësja e KQZ-së Drilona Hoxha tha: “KQZ […]

Vazhdo të lexosh