Nga Fitim Zekthi: Diana Çuli është thjesht një rast

Poetja e madhe Ana Ahmatova, e cila u persekutua egërsisht nga regjimi komunist, është shprehur se ajo kurrë nuk do t’i harronte ata që kryen krimet çfarëdo që të ndodhte, do t’i kujtonte gjithnjë dhe kudo. Trupat e të vrarëve meritojnë një numër, meritojnë falje dhe pendim të thellë.   Historiani i njohur amerikan Alan […]

Continue Reading