Kanibali vetëdorëzohet në polici

Ishte lodhur së ngrëni mish njeriu, kushti që u vetëdorëzua në polici duke marrë me vete edhe një pjesë nga “vakti” që hante. Ngjarja shokuese ka ndodhur në Afrikën e Jugut, më konkretisht në Estcourt, në provincën e KwaZulu-Natal. Kanibali, pasi u dorëzoi agjentëve pjesë nga njëra këmbë dhe nga njëra dorë e një gruaje, […]

Vazhdo të lexosh