Deklaratë bombë nga burgu i Drenovës/ Unë jam anëtar i Cosa-Nostra-s italiane. Ardi Veliu e di shumë mirë këtë

Naim Behari, i burgosuri në burgun e Drenovës, ka kërcënuar hapur gjyqtarin Markelian Kuqo mëngjesin e sotëm. Behari pranon se ai ka vendosur lëndën plasëse në makinën e gjyqtarit, por që pretendon se ky nuk ishte kërcënim por vetëm paralajmërim. Në një lidhje telefonike për Fax News ai ka deklaruar se me gjyqtarin Markelian Kuqo […]

Vazhdo të lexosh

Ardi Veliu: Jo më blloqe me gjoba.

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Ardi Veliu ka folur ditën e sotme gjatë një eventi për prezantimin e parametrave të sigurisë rrugore dhe pajisjen e Policisë Rrugore me 250 tableta. Veliu theksoi se siguria rrugore është një nga problemet më të mprehta dhe që kërkon shumë përkushtim dhe se policia synon të përgjysmojë numrin […]

Vazhdo të lexosh

Edhe oficerët e Akademisë ngrihen kundër Ramës, gati t’u bashkohen studentëve

Studentët e Akademisë së Sigurisë po bëhen gati për protesta. Në akademinë e Sigurisë studiojnë edhe oficerët të cilët kanë nisur një organizim për t’ju bashkuar protestës së studentëve edhe pse me ligj protestat janë të ndaluar për punonjësit e Policisë së Shtetit. Arsyeja se pse duan t’i bashkohen protestës lidhet me përgjysmimin e pagave. […]

Vazhdo të lexosh

Emërimi i Ardi Veliut si Drejtor i Policisë së Shtetit është i paligjshëm.

‘Shoqata e Punonjësve të Policisë në Lirim-2013’ ka renditur të gjitha paligjshmëritë dhe shkeljet që janë bërë me emërimin e Ardi Veliut në krye të Policisë së Shtetit. Ja çfarë shkruhet në një deklaratë të shoqatës: Paligjshmëritë në Policinë e Shtetit vazhdojnë: Ardi Veliu Drejtor i Përgjithshëm. Shkeljet ligjore në emërimin e tij janë: E […]

Vazhdo të lexosh