Emërimi i Ardi Veliut si Drejtor i Policisë së Shtetit është i paligjshëm.

‘Shoqata e Punonjësve të Policisë në Lirim-2013’ ka renditur të gjitha paligjshmëritë dhe shkeljet që janë bërë me emërimin e Ardi Veliut në krye të Policisë së Shtetit. Ja çfarë shkruhet në një deklaratë të shoqatës: Paligjshmëritë në Policinë e Shtetit vazhdojnë: Ardi Veliu Drejtor i Përgjithshëm. Shkeljet ligjore në emërimin e tij janë: E […]

Continue Reading

Basha takim me pjesëtarë të misionit të OSBE-ODIHR

Lulzim Basha ka pritur në një takim pjesëtarë të misionit të OSBE-ODIHR, Richard Lappin, zëvendëskryetar i Departamentit të Zgjedhjeve, Ana Rusu, këshilltare ?për zgjedhjet, Alexey Gromov, këshilltar për zgjedhjet, Francesco Pagani, kreu i këshilltarëve politikë në Asamblenë Parlamentare të OSBE. Ky mision i OSBE gjendet në Tiranë për të analizuar situatën parazgjedhore. Kryetari i Partisë […]

Continue Reading