Murrizi fyen sërish dhe kërkon 1 miliard lekë që deputetëve të rinj, t’u jepet shtëpi.

Deputeti Myslim Murrizi ka kërkuar në mbledhjen e Konferencës së Kryetarëve që deputetëve të rinj, t’u jepet shtëpi. Murrizi kërkoi që për deputetët, një pjesë e të cilëve janë vetëdeklaruar të pastrehë, të miratohet një fond rreth 1 miliard lekë që të marrin kredi me interes zero. Demokrati e bëri këtë kërkesë me argumentin se […]

Vazhdo të lexosh