Muçi sulmon Edi Ramën: Po përdor edhe djalin tënd të mitur, Zahon, njësoj si satrapët!

Mustafa Nano është nga ata analistë, që për hir të së vërtetës vetë-deklarohet hapur si mbështetës Kryeministrit Edi Rama dhe qeverisjes së tij. Por për të ruajtur aureolën e “të pavarurit”, herë pas here edhe gjen të meta në punën e tij. Këtë herë Nano ka konstatuar një “marrëzi” të Ramës, të bërë direkt pas […]

Vazhdo të lexosh

Mustafa Nano/ Rasti ‘Elbasani’ vepër e PS. Edi Ramës i kanë dalë kriminelët nga kontrolli

Ja çfarë shkruan analisti dhe njëherësh miku i Ramës në lidhje me ngjarjen e Elbasanit. “E dini se çfarë nuk më shqitet nga mendja prej pamjeve filmike të ngjarjes së Elbasanit? Ajo porta elektronike që rrëshqiste ngadalë, duke ngushtuar progresivisht hapësirën e hyrjes, dhe policët që mbetën si të ngrirë para vijës së pragut. Kishin […]

Vazhdo të lexosh