Artur Zheji: U krye një krim publik zoti Lleshaj. Tortura me gaz, kundër të drejtës për të protestuar!

Sigurisht që urdhërin për të lëshuar gaz të shumtë, në disa seanca të përsëritura, kundrejt protestuesve që po qëndronin paqësisht dhe me flamur kombëtar, përpara Kuvendit të Shqipërisë, e keni dhënë ju zoti Ministër! Por unë nuk dua ta besoj, ose më saktë nuk do të doja ta besoja. Sepse pikërisht kur gazi u derdh […]

Vazhdo të lexosh

Nga Artur Zheji/ Rama, derrat e mediave dhe hallatet e Opozitës…

Në fjalimin e tij zgjedhor, mbasi na rrëfeu shëndetin e tij të mirë fizik, kryeministri shpalosi gjithë agresivitetin e tij shpirtëror, mendor dhe zemërak.Renditi të vërteta, gjysëm të vërteta dhe si gjithmonë një sallatë frutash bajate me shumë gënjeshtra, kësaj rradhe më të përmbajtura se herët e tjera.Vërtet Tirana sot, në disa pamje është mjaft […]

Vazhdo të lexosh

Nga Artur Zheji: Të protestosh do të thotë të jetosh dhe të mos mbetesh pjesë e ushtrisë së stërmadhe të të harruarve të kësaj toke.

Protesta është të shprehurit e pakënaqësisë se gjërat shkojnë qëllimisht keq, se pushteti duhet të shkundet, se burokrati duhet të trembet, se spitalet s’duhet të vrasin por të shërojnë, se buka dhe gjella nuk mjafton, se jeta nuk është e sigurtë dhe sepse të pasurit bëhen më të pasur dhe të varfërit më të varfër. […]

Vazhdo të lexosh

Nga Artur Zheji: Zgjidhet Presidenti. Fytyra e hutuar e Ramës dhe fytyra e tendosur e Metës

Kryeministri ishte i hutuar dhe u ngatërrua sepse s’kishte votuar asnjëherë për një President, si edhe tha nëpër dhëmbë derisa komunikonte me sekretarinë e Musa Ulqinit dhe Vangjel Tavos. Kishte një fytyrë dukshëm të parelaksuar dhe të hutuar, për të mos thënë të vrerosur… Apo si një politikan që ka dhënë një “kapar” politik të […]

Vazhdo të lexosh