Arsyet pse meshkujt janë të fiksuar pas gjoksit të femrave

Ka qenë dhe mbetet e vështirë për shkencëtarët që të shpjegojnë saktësisht kuriozitetin e meshkujve për gjoksin e femrave. Një teori e re pretendon ta ketë gjetur këtë sekret. Larry J. Young, profesor psikiatër në Universitetin Emory, i cili studion bazën neurologjike të sjelljeve shoqërore mendon se njerëzit e shfrytëzojnë qarkun e neuroneve, që fillimisht […]

Continue Reading

Arsyeja se përse meshkujt janë kaq të tërhequr nga gjoksi i femrës

Mbetet akoma e vështirë për shkencëtarët që të shpjegojnë saktësisht kuriozitetin e meshkujve për gjoksin e femrave. Një teori e re pretendon ta ketë gjetur këtë sekret. Larry J. Young, profesor psikiatër në Universitetin Emory, i cili studion bazën neurologjike të sjelljeve shoqërore mendon se njerëzit e shfrytëzojnë qarkun e neuroneve, që fillimisht u zhvillua […]

Continue Reading

Zheji thirrje Muç Nanos: Mos u merr me gjoksin e begatë të Ildës, por me Musolinin tonë

Në debatin publik, “për gjoksin” e moderatores Ilda Bejleri, ka ndërhyrë edhe gazetari Artur Zheji. Ai i kërkon kolegut të tij Mustafa Nano që nëse do të bëjë gazetari të vërtetë, atëherë duhet të merret më problemin e madh që ka vendi ynë aktualisht. Dhe sipas Zhejit ky problem është Edi Rama, i cili po […]

Continue Reading

Ja çfarë u ndodh femrave nëse pijnë më shumë se 3 kafe në ditë

Shumica e njerëzve konsumojnë kafe çdo ditë dhe kjo e bën kafen pijen e dytë më të njohur në botë, menjëherë pas ujit. Por, femrat duhet të kenë kujdes të shtuar sa i përket konsumimit të kafesë, pasi që studimet e fundit kanë zbuluar se konsumimi i më shumë se tri kafeve në ditë, e […]

Continue Reading