Basha tek të përmbyturit në Kamëz: Të shmangim humbjet njerëzore

Lulzim Basha, ka dalë sot në terren për të parë situatën e përmbytjeve dhe gjendjen e familjet të prekura në bashkinë e Kamzës; Valiasi dhe zona e Frutikulturës rezultojnë më të goditura nga shkarkimi i liqenit te Bovillës dhe reshjet e dendura. Basha i kërkoi qeverisë përmes mediave të bëjë gjithçka për t’u ardhur në ndihmë banorëve dhe i këshilloi ata të bashkëpunojnë me Emergjencat Civile për të shmangur çdo humbje […]

Vazhdo të lexosh