Nga Nikollaq Neranxi/ Të protestojmë për krizën ekonomike dhe sociale, jo për krizen politike!

Për qepenat e bizneseve që mbyllen për ditë! Për taksat falimentuese! Për çmimin e lartë të energjisë! Për shërbimet e munguara dhe sigurinë e cënuar! Për kanabizimin e vendit dhe parate e drogës që krijojne biznese të reja dhe shkatërrojne ato që prej vitesh kanë respektuar rregullat e konkurrencës së ndershme te tregut! Për shkatërrimin […]

Vazhdo të lexosh

Manjani: Emergjente është ndërhyrja në Kodin Zgjedhor, për të ndryshuar formulën e përllogaritjes së votave.

Në një status në Facebook, Manjani thotë se më emergjente është ndërhyrja në Kodin Zgjedhor, për të ndryshuar formulën e përllogaritjes së votave. Sipas Manjanit, ky shqetësim është më i rëndësishëm edhe se sa qeveria teknike apo zgjedhja e Presidentit të Republikës. Analiza e Ylli Manjanit: Mbi krizën politike aktuale. Nuk ka asnjë dyshim që […]

Vazhdo të lexosh