Kërcënohet Artan Fuga/ Ja mesazhi kërcënues

Pas bërjes publike të një letre dërguar Drejtorit të Akademimisë së Shkencave ku rendiste problemet e këtij institucioni, dhe që për Fugën po shkon drejt degradimit, ka marrë një mesazh kërcënues. Ai shkruan se pasi kërkoi transformimin e Akademisë së Shkencave me anë të një letre publike,  i është kërkuar që të mbyllë gojën ose […]

Vazhdo të lexosh

Nga Artan Fuga/ Askush nuk na dëgjon

Pas letrës publike ku kam ngritur një sërë shqetësimesh lidhur me gjendjen e Akademisë të Shkencave dhe zgjedhjet pa kritere dhe parametra bashkëkohorë, rrotativë, që po përgatiten të bëhen atje në 4 shtator, nga një profil fallco, me emër fallco, aspak një vajzë naive sikur e trajtojnë ata që dikan gjithçka sa më sipër, kam […]

Vazhdo të lexosh