Basha në Bruksel/ Ja me kë do takohet

Lulzim Basha ndodhet në Bruksel ku do të marrë pjesë në takimin e Asamblesë Politike të Partisë Popullore Europiane, ku marrin pjesë përfaqësues të partive të djathta europiane, të qeverive të vendeve europiane dhe të institucioneve të Bashkimit Europian. Basha do të ketë takime të veçanta me përfaqësues të lartë të politikës europiane, për të […]

Vazhdo të lexosh