Rama përjashton krerët e degëve që dështuan në 25 qershor

Asambleja e Partisë Socialiste ka vendosur që të bëhen zgjedhje në nivelet më të ulëta të partisë. Ky proces do të ndodhë në dy faza. Një palë zgjedhje do të bëhen në fund të këtij muaji kur anëtarët e Partisë Socialiste do të zgjedhin krerët e secilës njësi të PS-së ose qendre votimi, të quajtura […]

Continue Reading

Erdogan takon babanë që humbi dy fëmijët në sulmin me armë kimike

Menjëherë pas sulmit me armë kimike Yusuf Abdulhamid me fëmijët e tij, Aya dhe Ahmed në krahë, u nis drejt një spitali në Turqi. Kishte shpresë së do t’i shpëtonte, por ata dhanë shpirt pa hyrë në territorin turk. Fotoja e tij me dy fëmijët e pajetë në krahë bëri gjiron e rrjetit, duke prekur […]

Continue Reading