Sipas Gjykatës së Apelit për Krimet e Rënda “Hakmarrja për Drejtësi” nuk ka ekzistuar

Organizata kriminale “Hakmarrja për Drejtësi” nuk ka ekzistuar asnjëherë. Çështja penale e ngritur ndaj 10 personave të akuzuar si anëtarë të saj është tërësisht e falsifikuar dhe e montuar nga persona të papërgjegjshëm të strukturave të ndryshme shtetërore përmes provave të stisura e të pavërteta. Ky është thelbi i arsyetimit të vendimit të Gjykatës së […]

Continue Reading

Sazan Gurin e shqetëson shiriti” skenë krimi” dhe i kërkon ndjesë Kumbaros. Video

Ne nje status te tijin ne facebook, aktivisti Sazan Guri deklaron se distancohet nga veprimet e Aulon Kalase, i cili gjate nje degjese me ministren Kumbaro nxorri nje shirit me mbishkrimin” skene krimi”. Ja statusi i plote i Sazanit. Te dashur miq. Sonte ne ishim ne nje degjese publike me Ministren e Kultures, Znj. Kumbaro […]

Continue Reading

Edison Ypi ‘krijon” qeverinë teknike.

Qeveria teknike që kërkojnë demokratët për largimin e rrezikut të vjedhjes së zgjedhjeve përmes miliarda eurove të hashashit mund të ketë për Kryeministër një emër kompromisi, për shembull Artan Fugën, por Ministër të Brendshëm duhet të ketë patjetër atë që është definitivisht më i përshtatëshmi, të kudondodhurin, të pamposhturin, të pavdekshmin kamikaz të aksioneve politike […]

Continue Reading