Ministri i Drejtësisë i shkruan Ramës: Të pezullohet urgjentisht nga detyra Sekretarja e Përgjithshme e MD, është kandidate e PS

Ministri teknik i Drejtësisë, Gazment Bardhi i ka kërkuar zyrtarisht Departamentit të Administratës Publike që të pezullohet nga detyra Sekretarja e Përgjithshme e Ministrisë së Drejtësisë, Juliana Hoxha me argumentin se ushtron këtë detyrë në kundërshtim me ligjin. Kjo, shpjegon ministri, pasi Juliana Hoxha është kandidate për deputete e PS-së. Ministri teknik ka informuar për […]

Vazhdo të lexosh

Sipas Gjykatës së Apelit për Krimet e Rënda “Hakmarrja për Drejtësi” nuk ka ekzistuar

Organizata kriminale “Hakmarrja për Drejtësi” nuk ka ekzistuar asnjëherë. Çështja penale e ngritur ndaj 10 personave të akuzuar si anëtarë të saj është tërësisht e falsifikuar dhe e montuar nga persona të papërgjegjshëm të strukturave të ndryshme shtetërore përmes provave të stisura e të pavërteta. Ky është thelbi i arsyetimit të vendimit të Gjykatës së […]

Vazhdo të lexosh