Nga Sokol Gjoni/ Dita e heshtjes zgjedhore dhe ‘Te heshturit’ e kësaj fushate.

Si pa e kuptuar dhe si pa e ndjerë arritëm në ditën e heshtjes zgjedhore, çka presupozon përfundimin e fushatës elektorale për zgjedhjet e përgjithshme të 25 qershorit 2017. Të çorollopsur nga butaforia e shfaqur e palëve pjesëmarrëse në këtë mizanskenë zgjedhore, padyshim ajo që krijoi kontrastin e zbehtë të ngjyrave të kësaj fushate këtu […]

Vazhdo të lexosh

Asnjehere nje President Amerikan nuk ka pritur një kryetar opozite në kulmin e fushatës. Thanks Mr. Trump

Lulzim Basha ka zhvilluar një takim me presidentin e SHBA-së, Donald Trump. Është vetë Basha që e ka bërë publik takimin e zhvilluar në SHBA. “Takim i jashtëzakonshëm me Presidentin Donald Trump! Vizioni dhe kauza e tij janë frymëzim dhe inkurajim kolosal për lëvizjen tonë për një Republikë të qytetarëve, me ekonomi të fortë dhe […]

Vazhdo të lexosh