Si të shërojmë mishrat e dhëmbeve.

Sëmundjet e mishrave të dhëmbëve është një nga sëmundjet më të shpeshta që përfshin shumë njerëz. Acarimi dhe gjakosja e mishrave të dhëmbëve vjen për shkak të disa faktorëve dhe akumulimit të baktereve në gojë. Por ekzistojnë disa metoda natyrale qe ju vijnë në ndihmë nëse keni probleme me mishrat e dhëmbëve. Aloe Vera Aloe […]

Vazhdo të lexosh

Problemet që shfaqen kur nuk lani dhëmbët

Dhëmbët normalisht duhen larë dy herë në ditë, por ka dhe nga ata që e shmangin këtë zakon të përditshëm. Sipas dentistëve, kjo mund të çojë jo vetëm në prishjen e dhëmbëve dhe gjakderdhje të mishrav të tyre, por edhe në sëmundje të zemrës. Por ekspertët tregojnë se çfarë ndodh në të vërtetë. Kryesorja është frymëmarrja […]

Vazhdo të lexosh