Mënyrat si t’i shërojmë Bajamet

Nën kuptimin inflamacioni bajameve rëndom nënkuptohet inflamacioni i gurmazit, i bajameve dhe i nyjave limfatike në qafë, bashkë me temperaturën e ngritur të trupit, dhembjen e nyjave dhe të muskujve. Sipas rregullit, inflamacioni i bajameve vetvetiu kalon pas katër apo pesë ditësh. Mirëpo duhet qenë shumë të kujdesshëm në qoftë se inflamacioni shpesh paraqitet nga […]

Vazhdo të lexosh

Si të shërojmë mishrat e dhëmbeve.

Sëmundjet e mishrave të dhëmbëve është një nga sëmundjet më të shpeshta që përfshin shumë njerëz. Acarimi dhe gjakosja e mishrave të dhëmbëve vjen për shkak të disa faktorëve dhe akumulimit të baktereve në gojë. Por ekzistojnë disa metoda natyrale qe ju vijnë në ndihmë nëse keni probleme me mishrat e dhëmbëve. Aloe Vera Aloe […]

Vazhdo të lexosh