“Sonte”-Poezi

Sokrat Turtulli Sonte dua të fle me eren tende,Me parfumin tend nën lekuren time.Sonte, Hëna, yjet le të flenë mbi kodra,E të më lenë të vetëm në kujtime. Sonte nates do puth çastet tona,Sonte çastet paskan tjeter ngjyrim.Sonte nuk dua dita të agoj mengjesit,Sonte nuk dua jo, parfumi im. Sonte do fle me ty dhe […]

Vazhdo të lexosh

Ja si kërcënohej ish ndihmës inspektori i SHKB-së së burgjeve.

Para disa muajsh mediat në vend njoftonin për kërcënimet që I bëheshin ish ndihmës inspektorit të SHKB-së( shërbimi kontrollit të brëndshëm të burgjeve në ministrinë e drejtësisë) . Kërcënimet vinin kryesisht nga ish të burgosur të cilët ish agjeniti I kishte nën mbikqyrje, por që ishte dekonspiruar nga persona akoma të paidentifikuar. Kërcënimet ndaj ish […]

Vazhdo të lexosh

Kërcënohet me jetë bashkë me familjen ish agjenti i SHKB-se së Burgjeve.

Ish agjenti i Sherbimit te Kontrollit te Brendshem ne Ministrine e Drejtesise, Sokrat Turtulli, eshte kercenuar vazhdimisht nga persona te panjohur dhe me precedent penal per shkak te detyres qe kryente ne institucionin e vuajtjes se denimit. Kercenimet zakonisht kane ardh pas lirimit te tij(per arsye politike) nga Ministri i Drejtesise per motive te paverteta, […]

Vazhdo të lexosh