Skerdjan Dhuli/ Shteti shërbëtor i Vilmës

Sot mediat paskane fole per kontraten e firmosur nga mjeket me FSDKSH per detyrimin per te derguar pacientet te bejne check up-in. Kur kam fole per kete kontrate kriminale, nuk eshte ndier askush.Po cfare parashikon kontrata ? Cdo mjek familje, duke i perllogaritur numrin e pacienteve ne pergjegjesi, ka detyrim nje perqindje te caktuar pacientesh […]

Continue Reading

Shqiptarët e paguan dyfish “check up”-in falas nga banda e Ilir Beqaj-t dhe Vilma Nushit

Taksapaguesit shqiptarë e kanë paguar thuajse dyfish të ashtuquajturin “kontroll shëndetësor falas”, ndërsa kompania që fitoi tenderin e shumëdebatuar ka arritur të rekuperojë të gjithë investimin e vet brenda pak muajve nga nisja e aktivitetit, duke realizuar 45 milionë lekë të rinj fitim neto brenda nëntë muajve të parë të aktivitetit. Gjatë vitit 2015, vetëm […]

Continue Reading

E gjithë Tirana e mbushur me kioska dhe administratorë për zgjedhje dhe vota.

Te gjithe e kemi pare se si me nje shpejtesi rrufe e gjithe Tirana po mbushet me kioska. Pothuaj ne cdo 300 m, pa perfshire ketu ngritjen e tyre neper pallate, ka nga nje kioske. Ky vrull”punesimi” i Erion Veliajt ka vetem nje qellim: punesimin e nje pjestari per cdo familje te majte duke i […]

Continue Reading

Skandal: Vilma Nushi përfitoi 128 milion euro nga qeveria Rama

Janë 100 tendera në vetëm një vit, që rrumbullakosen në shumën prej 128 milion euro, që qeveria e Edi Ramës, ia ka dhënë Vilma Nushit përmes ministrit të tij të Shëndetësisë, Ilir Beqajt. ”Trimed” SHPK, me të cilën operon kryesisht sipërmarrësja Vilma Nushi në prokurime, rezulton të jetë kompania që ka fituar shumicëne tenderave në […]

Continue Reading

Desada Metaj: Kush e emëroi Vilma Nushin anëtare të bordit në Instat?!

Emri i Vilma Nushit, një prej grave më të fuqishme të biznesit në Shqipëri ka qenë thuajse i panjohur deri me ardhjen në pushtet të PS. Ishte opozita që përmendi Nushi për tenderin e fituar nga njëra prej kompanive të drejtuara prej saj për kontrollin e detyruar mjekësor (check up) me vlerën fillestare të 5.4 […]

Continue Reading