E gjithë Tirana e mbushur me kioska dhe administratorë për zgjedhje dhe vota.

Te gjithe e kemi pare se si me nje shpejtesi rrufe e gjithe Tirana po mbushet me kioska. Pothuaj ne cdo 300 m, pa perfshire ketu ngritjen e tyre neper pallate, ka nga nje kioske. Ky vrull”punesimi” i Erion Veliajt ka vetem nje qellim: punesimin e nje pjestari per cdo familje te majte duke i […]

Continue Reading