Nuk ndalet Veliaj. I jep edhe 2.7 miliardë lekë mikut të Edi Ramës pas 10 milionë eurove për Unazën e Vogël

Bashkia e Tiranës ka shpallur sërish fituese kompaninë “Geci” për një projekt të infrastrukturës rrugore. Më 24 janar “Geci” fitoi tenderin “për rehabilitimin e varrezave Sharrë dhe lidhja me rrugën ekzistuese Kombinat”. Burimi i financimit është vënë në dispozicion nga Komiteti për Zhvillimin e Rajoneve. Vlera e tenderit: 276,886,912 lekë të reja, ose 2.7 miliardë […]

Continue Reading

Skandal: Vilma Nushi përfitoi 128 milion euro nga qeveria Rama

Janë 100 tendera në vetëm një vit, që rrumbullakosen në shumën prej 128 milion euro, që qeveria e Edi Ramës, ia ka dhënë Vilma Nushit përmes ministrit të tij të Shëndetësisë, Ilir Beqajt. ”Trimed” SHPK, me të cilën operon kryesisht sipërmarrësja Vilma Nushi në prokurime, rezulton të jetë kompania që ka fituar shumicëne tenderave në […]

Continue Reading