Djali i kryebashkiakut Mziu , del fitues në Greqi

Djali i kryebashkiakut të Kamzes, Kesler Mziu, nxënës i shkollës Turgut Ozal në klasën e 5-të, kryesoi listën e nxënësve të përzgjedhur për konkursin e Kangaroo, finalja e të cilit është zhvilluar ditën e shtunë në Greqi. Ky konkurs ndërkombëtar zhvillohet një herë në vit dhe është i hapur për të gjithë nxënësit nga klasa […]

Vazhdo të lexosh