HIQEN NGA FAQJA ZYRTARE E KUVENDIT FOTOT DHE EMRAT DEPUTETËVE TË OPOZITËS

Kuvendi ka shpallur vakancat, ndërsa Komisioni Qendror i Zgjedhjeve vijon me procedurat pasuese. Ndërkohë, përveçse shpalli vakancat në mënyrë që të plotësohen vendet e lëna bosh nga ‘lista në pritje’, Kuvendi në faqen zyrtare ka marrë edhe vendimin final. Shihet se në faqe janë hequr fotot e deputetëve të opozitës. Ndërsa nuk janë hequr deputetët […]

Vazhdo të lexosh

Foto që vret frikën/ Shikoni këtë foto që ngre nga varri çdo njeri që ndihet i poshtëruar nga Qeveria e tij.

Në prag të protestës, një foto qarkullon në rrjet, që i përket protestave të vitit 1990-1991, kur mijëra qytetarë të Tiranës u ngritën bashkë me studentët, kundër diktaturës komuniste. “… edhe atëherë ishin të armatosur, por i rrëzuam”, shkruan Bledi Kasmi, Kryeredaktor i RD në një koment që shoqëron foton.  

Vazhdo të lexosh

Princi Leka II dhe Elia Zaharia bëhen pjesë e revistës belge “Beau Monde”. FOTO

Revista e famshme belge Beau Monde e specializuar për lexueset femra i ka kushtuar një shkrim të posacëm plot foto ilustruese ciftit princor shqiptar: Princi Leka II dhe Princesha Zaharia e sidomos pushimeve të tyre verore 2017. Kur revista të tilla të specializuara trajtojnë temën shqiptare, fisnikërinë, familjen mbretërore shqitptare etj. ato njëkohësisht shërbejnë edhe […]

Vazhdo të lexosh

‘Ekipi Mundjes Golloborda’ ka një mesazh për gjithë të angazhuarit e aktivitetit “Mundja Tradicionale Gollobordë 2017”. Foto

Miq të nderuar, gollobordas e ju të tjerë! Ju shprehim falënderimet e sinqerta e të përzemërta të gjithë miqve që u angazhuan dhe ndihmuan në grumbullimin e të dhënave dhe fotografive për aktivitetin “Mundja Tradicionale Gollobordë 2017”. Mirënjohje e pakufishme për të gjithë pjesëmarrësit në aktivitete, përkatësisht në promovimin e librit “Pehlivanët e Gollobordës”, vlerësuesit […]

Vazhdo të lexosh