Reagon Ministria e Financave dhe Ekonomisë pas bllokimit të buxhetit për bashkinë e Shkodrës.

Ditën e djeshme janë ekzekutuar nga Dega e Thesarit, Shkodër të gjitha pagesat dhe urdhërpagesat e depozituara nga Bashkia Shkodër brenda orarit zyrtar dhe sipas gjithë procedurave ligjore. “Kështu që bazuar mbi të gjitha  këto arsyetime që paraqitëm më lart,  Ministria e Financave  dhe Ekonomisë ju bën me dije, se ky dikaster  ESHTE NE FUNKSION […]

Vazhdo të lexosh

Fituesi me 8% në Shkodër/ Valdrin Pjetri ultimatum Voltana Ademit: Më liro zyrën!

Valdrin Pjetri, kryebashkiaku që doli fitues nga zgjedhjet një partiake të 30 qershorit ka bërë një deklaratë për mediat. Ai është shprehur se Ademi duhet t’i lirojë zyrën. “Nga ndërkombëtarët Ademi s’ka pse kërkon ndërhyrje. Ademi pas vendimit të gjykatës do të duhet ta lirojë zyrën. Asgjë nuk na pengon për të marrë zyrën e […]

Vazhdo të lexosh

Voltana Ademi: E dorëzojë bashkinë vetëm nëse ngrihet një komision administrativ europian.

Voltana Ademi e Shkodrës mund të dorëzojë bashkinë vetëm nëse ngrihet një komision administrativ europian. Është ky ‘kushti’ i Ademit të cilin vetë ajo ia ka bërë të ditur përmes një letre të dërguar me punë të SHBA në Tiranë si dhe ambasadorëve të vendeve të BE. ‘Ne si qytet jemi përballur me totalitarizmin dhe […]

Vazhdo të lexosh

Voltana Ademi e vetme në Shkodër/ Strehon 76 persona tek Konvikti i shkollës “Arben Broci”

Kryetarja e Bashkisë së Shkodrës zj, Voltana Ademi, ka strehuar 76 perosna në strukturat e Bashkisë së Shkodrës nga zonat e përmbytura. Konvikti i shkollës “Arben Broci” është tashmë streha e shumë familjeve që janë detyruar të braktisin shtëpitë e tyre të mbuluara nga uji. Personat e evakuar janë shprehur të kënaqur me kushtet, por […]

Vazhdo të lexosh