Shalqiri i sjell trupit tonë një numër të madh të mirash. Ja cilat janë ato.

Shalqiri i sjell trupit tonë një numër të madh të mirash. Falë ndikimit diuretik, ai është aleat besnik i eliminimit të peshës së tepërt trupore, madje edhe në eliminimin e celulitit. Edhe një benefit është ajo që lehtë na ngop, sepse është përplot fibra dhe është i ëmbël, por përmban edhe shumë pak kalori.Lëngu i […]

Continue Reading

Nga Shpëtim Hereni: Sot më shumë se kurrë, ja vlen të lexohet historia e nxënësit Tedi Stoddard!

Ditën e parë të vitit shkollor, mësuesja doli para klasës së pestë dhe nxënësve të saj të dashur, u dhuroi një fjali tepër të dashur për ta. Ajo i vështroi me sy që rrezatonin dashuri e dhembshuri dhe u tha: “Unë u dua shumë të gjithëve!” Të njëjtat fjalë citoheshin nga të gjithë mësuesit dhe […]

Continue Reading

Katër rastet kur nuk duhet ta pini kafen:

E dimë që është provuar shkencërisht se kafja të zgjat jetën. Studime të ndryshme kanë treguar se kjo pije nuk shërben vetëm për t’u zgjuar nga gjumi, por ul edhe rrezikun për t’u prekur nga kanceri, demenca, sëmundjet e zemrës, përshpejton metabolizmin etj. Por, të njëjtat studime sugjerojnë se duhet ta shmangni kafen (ose të […]

Continue Reading