Shalqiri i sjell trupit tonë një numër të madh të mirash. Ja cilat janë ato.

Shendet

Shalqiri i sjell trupit tonë një numër të madh të mirash. Falë ndikimit diuretik, ai është aleat besnik i eliminimit të peshës së tepërt trupore, madje edhe në eliminimin e celulitit.

Edhe një benefit është ajo që lehtë na ngop, sepse është përplot fibra dhe është i ëmbël, por përmban edhe shumë pak kalori.
Lëngu i shalqirit forcon edhe imunitetin tonë, ndihmon në detoksifikimin e organizmit dhe është antioksidant i mirë.

Gjithashtu, shalqiri është përplot vitamina A dhe C, kalori, fosfor dhe magnez.

Megjithatë, e vetmi rregull të cilin nuk bën ta shkelni është që ta hani para gjumi.

Në të vërtetë, atëherë ekziston mundësia që stomaku juaj të mos e tretë, sepse gjatë gjumit ngadalëson metabolizmin, prandaj në mëngjes mund të kemi probleme.

Pos kësaj, do t’ju detyrojë të shkoni në WC gjatë gjithë natës, dhe nuk do të mund të flini mjaftueshëm.

Shalqiri i sjell trupit tonë një numër të madh të mirash. Falë ndikimit diuretik, ai është aleat besnik i eliminimit të peshës së tepërt trupore, madje edhe në eliminimin e celulitit.

Edhe një benefit është ajo që lehtë na ngop, sepse është përplot fibra dhe është i ëmbël, por përmban edhe shumë pak kalori.
Lëngu i shalqirit forcon edhe imunitetin tonë, ndihmon në detoksifikimin e organizmit dhe është antioksidant i mirë.

Gjithashtu, shalqiri është përplot vitamina A dhe C, kalori, fosfor dhe magnez.

Megjithatë, e vetmi rregull të cilin nuk bën ta shkelni është që ta hani para gjumi.

Në të vërtetë, atëherë ekziston mundësia që stomaku juaj të mos e tretë, sepse gjatë gjumit ngadalëson metabolizmin, prandaj në mëngjes mund të kemi probleme.

Pos kësaj, do t’ju detyrojë të shkoni në WC gjatë gjithë natës, dhe nuk do të mund të flini mjaftueshëm.