Agim Xhafka/ Aromat

Pranvera në Amerikë është si një grua shtatzanë me barkun plot gjelbërim. Duket jo vetëm toka kështu,por edhe qielli spërkatur me jeshilen e gjetheve që lodrojnë nga era dhe diellin e copëzojnë si në një kaleidoskop ngjyrash. Jo më kot dhe dollarit ia kanë dhënë këtë ngjyrë. E ndërsa plaku i vitit te ri mendohet […]

Vazhdo të lexosh