Noka: Saje..ti je “heroi “yne

Ish Ministri Brendshem, Flamur Noka, ne nje status te tij ne facebook ironizon ministrin aktual Tahiri, pas bujes se madhe dhe ngazellimit qe mbertheu kete te fundit me kapjen e grabitesve te bankes ne rrugen e Rinasit. Ja çfare shkruan, Noka: Ngazellimi dhe lumturia qe pasqyronin ministri i brendshem dhe kryeministri dje ishte tregues i […]

Vazhdo të lexosh