Ish deputeti i PS-së Agustin Marku akuzon policinë e Lezhës, se nuk do të kapë autorët

Ish-deputeti i PS-së Agustin Marku që u dhunua 2 ditë më parë nga nipat e ish-deputetit tjetër socialist Arben Ndoka akuzon policinë e Lezhës, se nuk do të kapë autorët. Marku i ka dërguar një mesazh emisionit “Studio e hapur” të gazetares Eni Vasili në News24 ku rrëfen me pak fjalë se çfarë ndodhi tre […]

Continue Reading

Adriatik Riza Dosti: O i pa fytyrë. Deputët tuaj kanë goditur me plumba në Parlament.

Per keta fare Deputetesh qe perfaqesojne pa drejtesisht Parlamentin e Shqiperise e te shqiptareve as kam e as kam pasur ndonjehere as me te voglin respekt e as me minimalen konsiderate per njemije e nje aresye.. I kam quajtur e vazhdoj ti quaj ..tufa e Don Korleoneve te atij vendi…dhe kete e kam bere mese […]

Continue Reading