Gjok Cali: Nuk e fal Armando Prengën

Gjok Cali jo vetëm që nuk e ka tërhequr akuzën ndaj deputetit socialist Armando Prenga, por e ka përforcuar edhe më atë. Anëtarët e këtij fisi kanë përfunduar dëshminë sot në Gjykatën e Lartë dhe Gjok Cali ndër të tjerë ka deklaruar se i qëndron akuzës ndaj deputetit Armando Prenga: “Ai na kërcënoi me armë dhe […]

Vazhdo të lexosh