Përfundon dreka e punës mes kreut të PD-së, dhe ambasadorëve të 7 vendeve të BE-së. Basha: Jashtëzakonisht produktive

Perfundon dreka e punës mes kreut të PD-së, Lulzim Basha dhe ambasadorëve të 7 vendeve të BE-së të akredituar në Tiranë. Këtë herë takimi ka zgjatur më shumë se 2 orë, ndërsa është diskutuar në lidhje me situatën politike në vend. “Jashtëzakonisht produktive. Ata marrin një informacion të drejtë dhe siç është. Kauza qytetare për […]

Vazhdo të lexosh

Silvio Berlusconi: jepem hua në këtë ankand, sepse besoj që secili prej jush duhet të bëjë maksimumin për të ndihmuar bashkëqytetarët në vështirësi

Silvio Berlusconi ka nxjerrë në ankand, në internet, një drekë më atë të ardhurat e të cilës do t’i shkojnë të prekurve nga tërmetet e fundit që kanë prekur qendrën e Italisë. “Fitoni mundësinë e rrallë për të pasur një drekë biznesi me Silvio Berlusconi. I njohur për gjanialitetin e tij në komunikim dhe si […]

Vazhdo të lexosh