Doni të humbisni 3 kg brënda një muaji? Ja dieta me vezë

Ndryshe nga dietat e zakonshme që duhen ndjekur me rigorozitet gjatë një periudhe të caktuar, si për shembull: 1 javë, 2 javë ose dhe 1 muaj, kjo dietë duhet bërë vetëm 3 herë në javë. Ditët e tjera ushqehuni si zakonisht, por pa e tepruar. Duhet të shmangni në mënyrë kategorike kripën, karbohidratet, yndyrnat, pijet […]

Continue Reading

Si të ndihmojmë të moshuarit që nuk kanë oreks.

Humbja e oreksit ështe pjesë normale si rezultat i plakjes, por është e rëndësishme që të moshuarit t’i marrin mjaftueshëm vlerat ushqyese qe t’i ndihmojë atyre të ruajnë fuqinë e trupit. Arsyet për humbjen e oreksit tek të moshuarit mund të jenë të ndryshme, por e vërteta është se zakonisht kjo bëhet për të shqetësuar […]

Continue Reading