Rruga e Arbrit i jepet me koncesion. Tarifa që do paguajë çdo makinë

Vendimi është marrë, në mbledhjen e djeshme te Këshillit të Ministrave, ku u miratua propozimi i kompanisë Gjoka Konstruksion, për ndërtimin e rrugës duke e shpërblyer atë edhe me një bonus prej 10 për qind të pikëve. Kjo e fundit ka kërkuar që rrugën ta ndërtojë për 46 muaj me, si dhe ka vendosur një […]

Continue Reading

Deputeti i LSI-së sulmon Ramën. Ne duam zhvillim dhe jo hashash

 Deputeti i Dibrës Përparim Spahiu ka qënë i ashpër  ne  akuzat dhe deklaratat e tij politike  që ka bërë  në lidhje me zgjedhjet që po vijnë “Nuk kemi ndërmend të japim zgjedhjet me konçesion” nënvizoi ai. “Sepse zgjedhjet janë një pronë e patjetërsueshme e shqiptarëve dhe vota nuk ka çmim!” tha më tej ai, në […]

Continue Reading