Deputeti i LSI-së sulmon Ramën. Ne duam zhvillim dhe jo hashash

 Deputeti i Dibrës Përparim Spahiu ka qënë i ashpër  ne  akuzat dhe deklaratat e tij politike  që ka bërë  në lidhje me zgjedhjet që po vijnë “Nuk kemi ndërmend të japim zgjedhjet me konçesion” nënvizoi ai. “Sepse zgjedhjet janë një pronë e patjetërsueshme e shqiptarëve dhe vota nuk ka çmim!” tha më tej ai, në […]

Continue Reading