Nga Paulin Marku/ Këshilli Kombëtar ishte rruga e bashkimit .

Gjatë këtij diskutimi u vërejt se të gjithë ishin pro bashkimit të vlerave ,kontributeve,përfaqësimit pa interesa personale. Çdo nen i këtij statuti u diskutua, u dhanë mendime dhe propozime ,duke hedhur në votim secilin propozim. U ngritë dhe u vleresua roli i anëtarësisë së Partisë Demokratike,nga seksioni, Grupseksioni, Dega, Kandidaturat për Kryetar Bashkie e deputet […]

Vazhdo të lexosh

Kukës /Policia ka sulmuar protestuesit me shkopinj gome, duke goditur protestuesit në mënyrë të rëndë. VIDEO

Policia ka dhunuar protestuesit kundër Taksës së Rrugës së Kombit. Siç raportohet nga gazetarët në terren, policia ka sulmuar protestuesit me shkopinj gome, duke goditur protestuesit në mënyrë të rëndë. Protestuesit i janë përgjigjur policisë duke i qëlluar me gurë. Janë mijëra banorë që kanë dalë kundër taksës së Rrugës së Kombit. Mësohet se janë […]

Vazhdo të lexosh

Agron Duka/ 10 euro për të qënë shqiptar.

Rrugët janë liri. Liri qarkullimi, mundësi zhvillimi, çlirim nga izolimi mesjtar. Rrugët kanë rritur përmasat e identitetit tonë si qytetarë. Nëpërmjet tyre takohemi, në gëzime dhe hidhërime; nëpërmjet tyre zhvillojmë aktivitetin tonë ekonomik, si shqiptarë të Shqipërisë dhe të Kosovës. Aplikimi i tarifave transparente, të përballueshme nga të gjithë, për të kontribuar në mirëmbajtjen e […]

Vazhdo të lexosh

Në Mallakstër kërkojnë që rruga “Mehmet Shehu” të riemërtohet: Kreu krime kundër njerëzimit

Një kërkesë që kërkon riemërtimin e rrugës në Mallakastër që mban emrin e Mehmet Shehut. Në këtë kërkesë thuhet se “vendimi i Këshillit Bashkiak Mallakastër i vitit 2002, për të emërtuar këtë rrugë, në qytetin e Ballshit, ka rezultuar i gabuar. Nga mungesa e dokumentacionit të plotë e kemi të pamundur për të vlerësuar shkaqet […]

Vazhdo të lexosh

Nis ndërtimi i rrugës “Dalip Topi”

  “Bashkia e Tiranës ka një moto: Çdo ditë nga një punë konkrete. Puna konkrete për ditën e sotme është rruga “Dalip Topi”, e cila në fakt është një rrugë kufitare midis dy njësive të vjetra, Njësisë 3 dhe Dajtit, sot janë të dyja pjesë e Tiranës së madhe. Tirana është shtëpia e të gjithëve, […]

Vazhdo të lexosh