Mediat turke publikojne sot masivisht shkrimin e Kreshnik Osmani-t

Mediat turke publikojne sot masivisht shkrimin  me te fundit të Kreshnik Osmani-it,  i cili trajton Soros dhe Gylen si dy alarme shqiptare per Administraten Trump. Arnavutluk’ta paralel tehlike alarmı 11:32, 24 Mart 2017 Cuma Anadolu Ajansı (Analiz)   Donald Trump’ın ABD Başkanı seçilmesinin ardından, Arnavutluk’ta yoğun bir şekilde ‘Soros tehlikesi’ tartışıldı.

Continue Reading

Osman Stafa: Zgjedhjet e Qershorit 2017-të ka plot gjasa te kenë fatin e zgjedhjeve te Qershorit 2015

Unë do të jem në protestë si 26 vjet më parë për; Shqiperinë time,për demokracinë dhe për PD-në. Qytetarët shqiptarë sot kanë zemërim,zhgenjim dhe pesimizëm . Do jem ne protestë se besoj te demokracia, sepse protesta dhe reagimi janë e drejta ime,e femijeve të mi dhe e bashkqytetareve. Do të reagoj për të tundur nga […]

Continue Reading